2016. április 21., csütörtök, Mai névnap: Konrád, holnap: Csilla. Csillagjegy: Bika

SYAM Silver

Kedveli ezt a kínálatot?
Ossza meg!
Syam Akció

Ékszer, Óra - Syam Silver

A syamsilver.hu webáruház, európai színvonalú ékszer- és óra márkák kereskedelmi értékesítésével foglalkozik. A webáruházban megtalálható márkák a teljesség igénye nélkül: POLICE, D&G, JUST CAVALLI, ROBERO CAVALLI, GUESS, ICE WATCH, SECTOR, SWATCH, NAUTICA, ESPRIT, S.OLIVER, BREIL MILANO, THOMAS SABO, DYRBERG/KERN, CALVIN KLEIN, TOO LATE, TISSOT, DKNY, illetve a SYAM márkajelzéssel ellátott, bőr és Swarovski Elements felhasználásával készített egyedi ékszerek.

A SYAM márkanév nyolcadik éve van jelen a magyar ékszerpiacon és ezalatt megkerülhetetlen tényezőjévé vált. Országosan több mint 10 saját és számos viszonteladói üzletében a vásárlók biztosak lehetnek abban: minőségi terméket vásárolnak. A SYAM sajátmárkás ékszerei bőr és Swarovski kristályok felhasználásával készülnek, a divatos nyakpántok, karpántok, gyűrűk, kulcstartók, pénztárcák és telefontokok egyedisége, minősége, versenyképes és rugalmas árképzése elengedhetetlen termékké teszi a SYAM márkát a magyar piacon.
A SYAM Silver fontosnak tartja a vevők színvonalas kiszolgálását, amelyet törzsvásárlói rendszer kiépítésével, szezonális akciók meghirdetésével, igényes üzletek kialakításával, egyedi csomagolóanyagok használatával igyekszik teljessé tenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit teljes mértékben ki tudjuk szolgálni. Az egyre szélesedő termékkínálatnak, az ügyfél centrikus kiszolgálásnak és a versenyképes árképzésnek köszönhetően mára már több száz törzsvásárlót tartunk számon rendszerünkben. A kiskereskedelmi vásárlók elégedettségének növelése érdekében háromféle kedvezménykártyával állunk a vásárlóink rendelkezésére. A vásárlás összegének függvényében 10%, 20% és 30% kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártyával tüntetjük ki a syamsilver.hu webáruházban vagy a SYAM Silver üzletekben rendszeresen vásárlókat. Törzsvásárlóinkat folyamatosan értesítjük akcióinkról és számukra kiemelt kedvezményeket biztosítunk. Törzsvásárlói rendszerünket modern technikai háttérrel építettük ki, ami lehetővé teszi a személyes adatok precíz és biztonságos kezelését.Célkeresztben:  görög mintás, futókutyás és medúzafejes ékszerek

Célkeresztben: görög mintás, futókutyás és medúzafejes ékszerek

NAV és a VÁM eljárást folytat lefoglalt görög mintás, futókutyás és medúzafejes éksz....

NAV és a VÁM emberei lefoglalják a görög mintával rendelkező ékszereket

NAV és a VÁM emberei lefoglalják a görög mintával rendelkező ékszereket

Görög minta oltalom alatt áll!

Mint többen értesültetek róla a NAV és a VÁM emb....

Interneten történő nemesfém tárgy eladás...

Interneten történő nemesfém tárgy eladás...

Ne feledje feltüntetni a kötelező adatok webáruházában!

Interneten történő nemesf....

Ékszer piaci hírek, választék

Ékszer piaci hírek, választék

Egyre bővülő választék az Ékszer Kereskedő Online piaci információs portálján

1....

Jogszabályok módosulnak

Jogszabályok módosulnak

Nemesfémes tevékenységekre vonatkozó jogszabályok 2011. szeptember 29-től megváltoznak. ....
Ékszer Kereskedő - Online média

Ékszer Kereskedő - Online média

“Az új ékszerész média” Ékszer kereskedők és márkák oldala.Újdonságok és akci....